Zaprti in nedružabni - pa kaj še!Logo
Tukaj ga čaka veliko novih doživetij in spoznavnih iger, kjer si bo pridobil kup novih prijateljev ali prijateljic, celo nove simpatije, ki se lahko nadaljujejo še vse poletje .Že prvi dan bomo postali vikend zavezniki, med sabo začeli tkati posebne vrvi, ki se bodo krepile skozi počitnice.

Skupaj močnejši, eden za vse - vsi za enega
Na kmetiji so otroci del skupine v katero se morajo vživeti in socializirati. V njej si morajo izboriti svoj prostor. Naučili se bodo odgovornosti in pridobili na samozavesti, hkrati pa bodo začutili pripadnost kmetiji in skupini. Skupaj bodo sodelovali pri različnih nalogah in premagovali ovire, ki jih bomo našli v naravi.

Pridobili bodo
Za vaše otroke bodo skrbeli mladi a izkušeni animatorji na področju zabave otrok. Pripravili so igre skozi katere bodo učili vaše otroke po principu - preživeti, videti, poizkusiti - zapomniti. Prav to je pot po kateri se otroci najhitreje in največ naučijo. Pri predmetu narava bodo drugo šolsko leto blesteli. Pri pripravljanju obrokov vam bodo pomagali in seveda prepoznali zdravo hrano. Nabrali si bodo kondicijo, saj bodo sprehodi po naravi in okoli kmetije del vsakdanjika. Bolj odgovorni bodo do narave ter svojega telesa in duha. Spoznali bodo, da nam narava ponuja vse za osnovno preživetje.

Skrb za vaše otroke 24/3
Izkušeni animatorji bodo skozi cel čas z otroci, pripravili smo nepozaben program do zadnje minute. Seveda bodo otroci tudi prenočili na kmetiji. Za vsako skupino 8 -10 otrok bo skrbelo 4-6 animatorjev skozi dnevne aktivnosti, ponoči pa 2-3. Tako bo vsak otrok deležen optimalne pozornosti in individualnega učenja.

Prenočitev
Skupinska prenočitev na seniku ali v šotorih ( odvisno od lokacije prijave ) je za vaše otroke posebno doživetje. Brez elektrike, pod zvezdami huhuhu…

Hrana - okusno, zdravo, domače!
Okusna, kmečka, doma pripravljena hrana bo zadovoljiva še tako raznolike apetite in nasitila male in velike lakotnike. Skupaj bomo pripravili nepozabne piknike, od peke na žaru in ob tabornem ognju in še kakšno presenečenje. Na vrtu izpuliti, skuhati in pojesti to je nekaj, kar je na kmetiji vsakodnevno, za vaše otroke pa bo to nekaj posebnega. V krušni peči pečen kruh bo po sprehodu dišal nebeško dobro!

Naše informacije za vas starše
Vse informacije o poteku počitnic Vam bomo posredovali po pošti po vaši prijavi na spletu. Dobili boste info brošuro in vsa navodila. V kolikor bi vseeno želeli osebno karkoli vprašati smo za Vas vedno na razpolago: Uroš Klavžar, vodja projekta, 040 559 439 ali na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Odgovorili vam bomo na vsa vprašanja, hkrati pa bi Vas prosili, da na prijavnico napišete vse kar moramo vedeti o vašem otroku, zdravstveno stanje, jemanje zdravil, diete. Če je karkoli, o čemer bi se želeli še posebej prepričati, prosimo ne oklevajte,  obvestite nas in potrudili se bomo, da bo vaš otrok preživel zdrav vikend, brez vaših skrbi.

 

Prosim, da svojega otroka pripeljete na dan prihoda, ob 10 uri zjutraj, na Mladinsko točko Veliki Kamen, kjer bo zbirališče. Od tam jih bomo mi zapeljali na kmetijo z našim društvenim kombijem in začelo se bo naše skupno druženje. Na dan odhoda pa pridete ponj ob 16:00 na isto mesto kjer ste ga pustili.

Lep poletni pozdrav, Uroš Klavžar
vodja projekta

Movit                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       MVA